به گزارش روابط‌ عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد، نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان لرستان عصر روز گذشته به ریاست استاندار لرستان و با حضور فرمانداران و مدیران ذیربط به‌صورت وبیناری در مرکز استان و همزمان در فرمانداری‌های شهرستان‌ها برگزار شد.

در این نشست که در محل فرمانداری ویژه بروجرد و با حضور قدرت‌الله ولدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد برگزار شد، موضوعاتی از جمله بررسی وضعیت پروژه‌های کتابخانه‌های عمومی و گزارش دستگاه‌های مجری، پیگیری روند اجرای پروژه‌های شهرستان‌های الشتر، نورآباد و درود، خرید یک دستگاه وسیله نقلیه برای کتابخانه‌های سیار و نیز بررسی نحوه تخصیص نیم‌درصد درآمد شهرداری‌ها به کتابخانه‌های عمومی و همکاری دستگاه‌های اجرایی در برگزاری برنامه‌های هفته کتاب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است در این جلسه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بروجرد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان بروجرد نیز حضور داشتند.

b_300_0_16777215_00_images_8645013b-5742-44e1-aa0e-f93cca25f3e4.jpg

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید