به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد بر تسریع در اجرای طرحهای عمرانی حوزه آب و مصوبات دیدار وزیر محترم نیرو در خصوص شهرستان بروجرد تاکید کرد.
مهندس قدرت اله ولدی در جریان دیدار با مهندس حسن نژاد مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان در خرمآباد اظهار داشت: در جریان دیدار با وزیر محترم نیرو مصوبات خوبی در خصوص تکمیل پروژه های عمرانی حوزه آب و آبفا به تصویب رسیده که باید با پیگیری بین بخشی برای اجرایی کردن این مهم اقدام کرد.
فرماندار ویژه شهرستان بروجرد افزود: در جریان دیدار با وزیر نیرو بر تکمیل طرح سدهای #آبسرده و #شهید_بروجردی و حفر چاه های آب شرب در دولت چهاردهم تاکید شد و امیدواریم با پیگیریهای انجام شده و همکاری بین بخشی، این دو طرح مهم و حیاتی شهرستان به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به مصوبات دیدار وزیر نیرو نیز گفت: در این سفر ۱۰ دستاورد مهم برای شهرستان به تصویب رسیده که ۷ مورد آن به حوزه منابع آب و آبفا و تکمیل پروژه های عمرانی شهرستان بروجرد مرتبط است.
مهندس ولدی گفت: تامین دو دستگاه دیزل ژنراتور برای آبفای شهرستان با هدف افزایش قابلیت اطمینان جهت شرایط اضطراری؛ تامین دو دستگاه تانکر آبرسان سیار جهت تامین آب شرب روستاهای شهرستان؛ تامین اعتبار لازم جهت اجرای سد شهید بروجردی به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان؛ تامین مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات ماده ۵۶ بانک صادرات جهت تسریع در روند اجرای پروژه آب و فاضلاب شهری؛ تامین و تخصیص صد درصدی اعتبار مورد نیاز جهت اجرا و ساخت سد آبسرده؛ اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعال سازی پروژه فاضلاب شهر گردشگری ونایی و اخذ مجوز ماده ۲۳ جهت پروژه انتقال و تصفیه خانه آب شرب از سد آبسرده از جمله مصوبات نشست مشترک با وزیر محترم نیرو در حوزه آب شهرستان است.
