به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه بروجرد جلسه کمیسیون کارگری استان با هدف بررسی وضعیت کارخانه فردا موتور بروجرد که در جریان جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونسیتی دچار خسارت های جدی شد، برگزار گردید.
این جلسه به ریاست دکتر سعید پورعلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان و با حضور مهندس قدرت اله ولدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد، آریایی مدیرکل سیاسی و انتخابات، مدیرعامل کارخانه و کلیه اعضای این کمیسیون در سالن شماره یک استانداری لرستان برگزار شد.
در این جلسه موضوعات مرتبط با پیگیری های صورت گرفته جهت بازسازی و جبران خسارات کارخانه از محل کمک های دولتی و همچنین وضعیت اشتغال پرسنل کارخانه مطرح شد. م
دیرعامل کارخانه فرداموتور در این جلسه اظهار داشت که علیرغم خسارت های وارده، با کمک کارکنان مجموعه برخی بخش های کارخانه بازسازی و احیا شده و تعداد کارکنان شاغل در این کارخانه به هیچ عنوان مشمول ریزش یا تعدیل نشده و کارخانه طبق روال گذشته مشغول به فعالیت می باشد.
