قدرت اله ولدی معاون استاندار و فرماندار بروجرد روز چهارشنبه به مناسبت هفتم فروردین، روز ملی هنرهای نمایشی با جمعی از هنرمندان انجمن نمایش این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست، ضمن بررسی روند تولید آثار نمایشی، هنرمندان به بیان دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه تئاتر پرداختند. ولدی نیز با تأکید بر اهمیت تولیدات فرهنگی، حمایت از هنرمندان و توسعه زیرساخت‌های هنری را از اولویت‌های مدیریت شهری برشمرد.

در جریان این بازدید، دو اثر نمایشی مورد توجه قرار گرفت؛ نمایش «سرباز» با محوریت زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی و نمایش «تصمیم مبارک» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان با موضوع محیط زیست. این رویداد فرصتی را برای ارزیابی سطح کیفی تولیدات نمایشی و بررسی راهکارهای توسعه هنرهای نمایشی در شهرستان فراهم کرد.

فرماندار ویژه بروجرد همچنین با حضور در مجتمع فرهنگی و هنری دکتر عبدالحسین زرینکوب از بخش‌های مختلف این مجموعه به‌ویژه مرکز شناسایی اسناد و مفاخر بازدید به عمل آورد.

در این بازدید بر ضرورت تقویت ظرفیت‌های فرهنگی، حمایت از فعالیت‌های هنری و بهره‌گیری از امکانات موجود برای اعتلای هنر و فرهنگ بروجرد تأکید شد.

b_300_0_16777215_00_images_photo17831080879.jpg

b_300_0_16777215_00_images_photo17831081444.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید