معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام به عنوان تکلیف اصلی، در اولویت کار دولت قرار گرفته است.
قدرت اله ولدی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه بروجرد اظهار داشت: وزارت کشور تکمیل طرح های نیمه تمام را به عنوان اولویت اصلی به همه استانداران ابلاغ کرده و استاندار محترم لرستان نیز بر این مهم در شهرستانها تاکید دارد.
وی اضافه کرد: استاندار لرستان نیز بر اساس سند توسعه طرح های پیشران، بر این مهم تاکید داشته و فرمانداری ویژه یروجرد، برای تکمیل این پروژه ها در تلاش است.
وی تصریح کرد: برخی طرح های عمرانی شهرستان با گذشت بیش از ۳۰ سال، تنها ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که این موضوع در شأن مردم شریف شهرستان نیست.
وی خواستار تلاش بیشتر همه ارکان شهرستان در راستای تکمیل این طرح ها شد.
ولدی در ادامه خاطر نشان کرد: در دهه فجر سال گذشته تنها ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه به بهرهبرداری رسیده و با تلاش های انجام شده در ماههای اخیر و در هفته دولت، بیش از ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار، بهرهبرداری و یا کلنگ زنی شده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد ضمن تقدیر از مدیران در خصوص برگزاری میز خدمت نیز گفت: خدمت رسانی به مردم باید سرلوحه کار مدیران قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت همدلی و همکاری بین بخشی برای توسعه شهرستان اظهار داشت: امام جمعه دلسوز بروجرد نیز در بیانیه خود بر این موضوع تاکید داشته و باید این مهم در سرلوحه کار همه مسوولان شهرستان قرار گیرد.
فرماندار ویژه بروجرد ضمن تبریک هفته دولت گفت: مدیران شهرستان نیز برای توسعه شهرستان در تلاش بوده و باید قدردان زحمات مدیران و زحمتکشان باشیم و خدمات آنها را به گوش جامعه برسانیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد، تلاش مضاعف در کنار همدلی و همراهی همه مسوولان را کلید اصلی توسعه شهرستان دانست و افزود: باید با وحدت و انسجام و تلاش و پشتکار شبانه روزی جلوی دشمنان بایستیم.