به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد، معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: اموال ۶ دستگاه اجرایی شهرستان در طرح مولد سازی قرار گرفته و تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود

قدرت اله ولدی در نشست بررسی پروژه‌های مولدسازی بروجرد با اشاره به اهمیت بهره‌برداری بهینه از املاک بلااستفاده، اظهار کرد: املاک مازاد باید به‌صورت قانونی و کارشناسی شده تعیین تکلیف و اعتبارات حاصل از فروش، صرف توسعه همان تشکیلات و پروژه‌های عمرانی شهرستان شود.

وی بیان کرد: تمرکز امسال بر۶ دستگاه شامل زندان‌ها، پالایش و پخش، آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور، جهاد کشاورزی و بهزیستی است. تعیین تکلیف این املاک می‌تواند اعتبار قابل توجهی به شهرستان اضافه کند.

ولدی همچنین بر لزوم همکاری و همدلی مدیران در استفاده بهینه از منابع و اعتبارات تاکید کرد و افزود: با تدبیر استاندار و پیگیری مدیران استانی، این اقدامات به توسعه پایدار و ارتقای خدمات در بروجرد منجر خواهد شد.

مولدسازی املاک دولتی، منبعی مهم برای توسعه پروژه‌های بروجرد

مدیرکل امور اقتصادی لرستان، با تاکید بر برنامه‌های مولدسازی و بهره‌برداری قانونی و بهینه از املاک دولتی و استفاده از منابع حاصل برای پروژه‌های عمرانی بروجرد اظهار کرد: مولدسازی تنها به فروش املاک محدود نمی‌شود و شامل اجاره، معاوضه و تبدیل به احسن دارایی‌ها نیز می‌شود.

علی محمدی با اشاره به وضعیت منابع مالی دولت، افزود: با توجه به محدودیت درآمدهای نفتی و کشش مالیاتی، مولدسازی یکی از روش‌های مهم تامین منابع برای پروژه‌های عمرانی شهرستان است.

وی بیان کرد: تاکنون ۱۸۷ ملک شناسایی و ارزش‌گذاری شده و با تصویب کارگروه ملی، فرآیند مزایده و تهاتر املاک با پیمانکاران در حال انجام است تا پروژه‌های عمرانی با سرعت بیشتری اجرایی شوند.

مدیرکل امور اقتصادی لرستان بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی، شهرداری و سایر نهادها برای استفاده بهینه از املاک دولتی تأکید کرد و گفت: هدف نهایی ارائه خدمات بهتر به مردم و پیشبرد توسعه شهرستان بروجرد است.

مولدسازی زندان قدیم بروجرد به توسعه شهرستان کمک می‌کند

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تربیتی لرستان تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های مولدسازی زندان قدیم بروجرد و برنامه‌های اجرای زندان جدید و همکاری دستگاه‌ها برای ارزش‌افزایی و توسعه پروژه‌ها اظهار کرد: سازمان زندان‌ها جزو پیشروان مولدسازی در کشور است و این ظرفیت موجب شده پروژه‌های نیمه‌تمام ملی و استانی تسریع شود.

عبدالمجید کشوری با اشاره به پروژه زندان قدیم بروجرد افزود: این ملک حدود سه هزار و ۶۰۰ متر مربع زیربنا دارد و با عقب‌نشینی‌ها و رعایت قوانین معماری، امکان مولدسازی چهار هزار و ۲۰۰ متر فراهم شده که کمیسیون ماده پنج نیز این طرح را تصویب کرده و همکاری مدیرکل مسکن و شهرسازی و شهردار شهرستان نیز جلب شده است.

وی با اشاره به اینکه هدف از مولدسازی، رفع مشکلات پروژه‌های جاری و استفاده بهینه از املاک دولتی است، اضافه کرد: زمین مورد نیاز برای احداث زندان جدید در بروجرد هنوز شناسایی نشده، اما با هماهنگی سازمان بهزیستی و هلال‌احمر امکان معاوضه و تامین زمین مورد نیاز فراهم می‌شود.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تربیتی لرستان تصریح کرد: با تغییر کاربری و ارزش‌افزایی ملک زندان قدیم، منابع بیشتری برای اجرای پروژه‌های توسعه‌ای شهرستان ایجاد خواهد شد و همکاری شهرداری و دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این هدف ضروری است.

مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد به دبیرستان تاریخی امام خمینی (ره) اشاره کرد و افزود: این دبیرستان پس از دارالفنون و البرز، سومین بنای ارزشمند آموزشی کشور محسوب می‌شود و کاربری این فضا آموزشی است، اما صدور سند رسمی آن اهمیت ویژه‌ای دارد.

بهروز یاراحمدی تاکید کرد: در صورت تثبیت مالکیت، می‌توان اقدامات موثری برای معرفی فرهنگ، تاریخ و ظرفیت‌های آموزشی استان و شهرستان انجام داد و از این ظرفیت به‌عنوان یک مجموعه شاخص ملی بهره برد.

وی، بر تداوم تعامل و حمایت برای توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در بروجرد تاکید کرد.

رییس دانشگاه پیام‌نور لرستان با اشاره به مشکلات جاری دانشگاه‌ها، گفت: دانشگاه پیام‌نور لرستان بیش از ۱۰ سال است که با محدودیت‌های مالی و ساختاری دست و پنجه نرم می‌کند و همواره نیازمند توجه ویژه مسوولان بوده است.

پیمان رجبی اظهار کرد: مولدسازی فرصت مناسبی برای رفع مشکلات زیرساختی، عمرانی و آموزشی دانشگاه‌ها فراهم می‌کند و می‌تواند کیفیت خدمات آموزشی و رفاهی دانشجویان را ارتقا دهد.

وی با بیان مشکلات موجود در دانشگاه بروجرد بیان کرد: در حال حاضر برخی مشکلات شامل کمبود آب تصفیه شهری با کیفیت، چاه آب نیازمند بازسازی، آسانسور غیرفعال، فرسودگی ساختمان‌ها و پل عابر پیاده، و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی فرسوده است که دانشجویان با آن مواجه هستند.

رییس دانشگاه پیام‌نور لرستان ادامه داد: رشد جمعیت دانشجویی از ۶ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ به ۱۴ هزار دانشجو در سال جاری فشار مضاعفی بر امکانات آموزشی، رفاهی و فرهنگی وارد کرده است.

رجبی ادامه داد: لرستان، امسال رتبه اول جذب دانشجو در بین استان‌های کشور را کسب کرد و پرونده مولدسازی پنج شهرستان، از جمله بروجرد، در جریان است و این اقدامات، با هدف رفع مشکلات آموزشی و فرهنگی و ارتقای کیفیت خدمات به دانشجویان انجام می‌شود.

رییس دانشگاه پیام‌نور لرستان گفت: با پیگیری مولدسازی اقتصادی و همکاری مسوولان، شاهد ارتقای زیرساخت‌های دانشگاه‌ها و رفع مشکلات دانشجویان باشیم و این اقدامات، به توسعه پایدار آموزش عالی در استان لرستان منجر شود.

b_300_0_16777215_00_images_photo23825122415.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید