به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه بروجرد، معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد از تشکیل شورای راهبردی و ۱۲ کمیته تخصصی برای برگزاری مراسم بزرگداشت و تشییع امام شهید در این شهرستان خبر داد و گفت: این آیین با محوریت مردم و مشارکت عمومی برگزار خواهد شد.

مهندس قدرت‌اله ولدی روز چهارشنبه در نشست هماهنگی و برنامه ریزی مراسم تشییع پیکر مطهر قائد شهید حضرت آیت‌اله امام سیدعلی خامنه‌ای(رض)، اظهار داشت: بر اساس ابلاغیه ستاد مرکزی تهران، مراسم‌ بزرگداشت همزمان با سراسر کشور در استان‌ها و شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه ریاست شورای راهبردی شهرستان بر عهده امام جمعه است افزود: محور اصلی تمامی این برنامه‌ها حضور پرشور مردم می‌باشد و تمامی اعضای شورای تامین، شورای اداری و دستگاههای اجرایی مکلف‌ هستند وظایف محوله را در قالب ۱۲ کمیته تخصصی انجام دهند.

وی با تاکید بر اهمیت مدیریت کاروان‌های اعزامی به مراسم‌ اصلی در تهران، قم و مشهد مقدس، تصریح کرد: اعزام زائران با هماهنگی و تصمیم‌گیری ریاست ستاد در شهرستان انجام خواهد شد و تمامی دستگاه‌های مسوول از جمله راهداری، سپاه پاسداران و شهرداری موظف‌ هستند زیرساخت‌ها، پشتیبانی و شرایط لازم برای حضور زائران بروجردی در این رویداد ملی را فراهم کنند.

فرماندار بروجرد بر وظایف شهرداری در تامین جایگاه اصلی مراسم، سامانه‌های صوتی و تصویری و ایجاد زیرساخت‌های خدماتی تاکید کرد و خواستار همکاری حداکثری دستگاه‌های خدمات‌رسان در حوزه آب، برق و گاز شد.

وی گفت: امیدواریم با تعامل و همدلی همکاران و مسوولان کمیته‌ها، مراسمی در شان جایگاه این شهدای والامقام (رهبر شهید و برخی اعضای خانواده ایشان) و با مشارکت گسترده مردم ولایتمدار بروجرد برگزار شود.

b_300_0_16777215_00_images_IMG_20260618_081013_679.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید