به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد؛ معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد بر استفاده از ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان تاکید کرد.
مهندس قدرت اله ولدی در جریان دیدار رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در محل فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از ظرفیت های مهم علمی در کشور، می تواند زمینه ساز رشد و توسعه در همه زمینه ها باشد. وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های مهم این شهرستان، و توان و پتانسیل این دانشگاه، می توان زمینه ایجاد طرح های گردشگری، خدماتی و رفاهی را در منطقه ایجاد کرد.
وی اضافه کرد: ایجاد طرح های گردشگری با استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، می تواند موجب رشد و توسعه شهرستان در همه زمینه ها شود.
وی خاطر نشان کرد: این شهرستان از ظرفیت های گسترده ای برخوردار است که با برنامه ریزی و همکاری بین بخشی می توان از این ظرفیت ها استفاده کرد.
در این دیدار، دکتر محمدرضا معظمی گودرزی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد نیز به بیان دستاوردها، پتانسیل ها و برنامه های این دانشگاه پرداخت.
