معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: راه شهید رییسی در خدمت به مردم و تلاش بیوقفه برای کمک به رفع مشکلات مناطق محروم همیشه زنده و ادامه دارد.
قدرت اله ولدی شنبه شب در نشست هماهنگی مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در دفتر امام جمعه بروجرد اظهار کرد: یاد شهدای خدمت به ویژه شهید آیت الله رییسی را گرامی میداریم.
وی بیان کرد: وظیفه دولتمردان است تا مشکلات مردم را با مدیریت و برنامهریزی مدون به حداقل برسانند و راه این شهید بزرگوار را ادامه دهند.
فرماندار بروجرد: با توجه به اینکه در آستانه سالگرد شهید آیتالله سیدابراهیم رییسی و همراهان ایشان قرار داریم مشارکت گسترده مردم و اطلاعرسانی دقیق در این مراسمها ضرورت دارد.
ولدی با اشاره به جایگاه والای شهید رییسی و شهدای خدمت اضافه کرد: با اطلاعرسانی دقیق و فراگیر به مردم و مسوولان، زمینه برگزاری مراسمی باشکوه در شان شهدای خدمت و شهدای پرواز در بروجرد فراهم شود.
مراسم گرامیداشت شهید آیتالله رییسی و شهدای خدمت روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح در مسجد ولیعصر(عج) بروجرد برگزار خواهد شد.
بالگرد حامل آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد که در این حادثه رئیس جمهور و همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شدند.